Wyświetlanie jednego wyniku

Show sidebar

Olejek eteryczny Z PACZULI Esent 10 ml

15,49 
Olejek eteryczny Z PACZULI ma szerokie zastosowanie. Możesz go użyć do aromaterapii, do pielęgnacji, do produkcji własnych kosmetyków, domowych środków czystości i wielu innych. Zastosowanie opisane jest szerzej poniżej. Szklana buteleczka, 10 ml. Olejek z paczuli ma działanie antybakteryjne. Pomaga zwalczać problemy skórne, takie jak: trądzik, łuszczyca, egzema czy łupież. Łagodzi podrażnienia i stany zapalne. Łagodzi dolegliwości reumatyczne i przyśpiesza gojenie się ran i blizn.